Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Xbox Series θα επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε gamerpics του Xbox 360

*
Η Microsoft, ύστερα από απαιτήσεις της κοινότητας του Xbox, δοκιμάζει μια επιλογή που θα επιτρέπει στους κατόχους των Xbox Series X και Xbox Series S να χρησιμοποιήσουν το παλιό τους Xbox 360 gamerpic ως profile picture στην νέα κονσόλα. Η Eden Marie, Engineering Lead του Xbox, ανακοίνωσε πως η εταιρία ήδη έχει μοιράσει την λειτουργία σε ένα μικρό αριθμό testers από το Xbox Series X Alpha Skip Ahead group.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τωρινό σας Xbox 360 gamerpic. Αν θέλετε να το αλλάξετε, θα πρέπει να συνδεθείτε πάλι στο λογαριασμό σας από το Xbox 360. Τέλος, η παραπάνω επιλογή θα είναι διαθέσιμο μόνο για όσους είχαν gamerpic στο Xbox 360 από την αρχή.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*